Wandelboekje
bestellen:

Je kan de paden van Zwart van 't Volk ook alleen bewandelen, met een speciaal daarvoor ontworpen wandelboekje. Het boekje gidst je door de twee wandelingen: met stadskaarten, mooi fotomateriaal en een pak achtergrondinformatie bij elke halte. In het boekje zit ook een CD met verhalen van Antwerpse migranten.

!!! WANDELBOEKJE NIET MEER VERKRIJGBAAR !!!

De8 vzw ontwikkelde ook andere educatieve producten om thema's als integratie, diversiteit en de multiculturele samenleving bespreekbaar te maken:

Integreer!
is een gezelschapsspel. Het spel leert je op een ludieke en laagdrempelige manier kennismaken met 'integratie' van nieuwkomers. Voor wie pas in België aankomt, is ons landje immers vaak een doolhof. Integratie is niet eenvoudig, zeker als je geen papieren hebt. Dit spel laat je daar alle kanten van kennen. Wie het eerst een huis kan kopen, wint!
Prijs: 30 euro.
De8 vzw biedt ook een workshop aan rond het spel, voor scholen en organisaties.
Meer info én bestelformulier in de flyer
Check ook het promofilmpje!


Maniok en patatten
is een DVD, gegroeid uit een uniek theaterproject. Drie Afrikaanse vrouwen brengen zeven filmpjes rond omgaan met diversiteit. Met het bijhorende educatief pakket kan nadien in groep verder worden ingegaan op een aantal integratievraagstukken. Maniok & Patatten is bedoeld voor leerkrachten, vormingsmedewerkers, diversiteitsconsulenten, docenten, zorg- en integratiediensten, socio-culturele verenigingen…
Prijs: 15 euro + 3 euro verzendingskosten
Bestellen én meer info op www.maniok-en-patatten.be
Home